BUITENSCHOOLSE OPVANG & PEUTERWERK

  

 

                                                         

Kinderopvang Korein Kinderplein Jupiterstraat maakt onderdeel uit van brede school De Stokland. Uw zoon of dochter kan daardoor in de brede school terecht voor dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang. Door gezamenlijke thema's en activiteiten vloeien kinderopvang en onderwijs soepel in elkaar over. Het kinderplein is van maandag tot en met vrijdag open van 7.30 tot 18.30 uur en biedt een flexibele ruilservice. 


Peuterwerk
Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
Op een speelse manier de ontwikkeling van uw peuter stimuleren? Daarvoor kunt u terecht bij het peuterwerk. Uw zoon of dochter is vier dagdelen per week van harte welkom bij Korein Kinderplein. De pedagogisch medewerkers werken met Voor- en Vroegschoolse Educatie methodes, zodat uw kind de overstap naar de basisschool makkelijk kan maken!
 
Buitenschoolse opvang (bso) 
Voor kinderen van 4 tot 12 jaar, voor én na school
Op de buitenschoolse opvang kan uw zoon of dochter 's middags deelnemen aan leuke activiteiten. Op het gebied van muziek, sport, kunst, theater, cultuur, natuur en techniek. Binnen én buiten, op het grote, uitdagende speelterrein. Vijf dagen per week, in de vakanties en tijdens studiedagen. Natuurlijk is er ook alle ruimte om te ontspannen na een drukke schooldag.
Wilt u ook gebruikmaken van de voorschoolse opvang? Vanaf 7.30 uur is uw zoon of dochter van harte welkom om voor school nog even lekker te komen spelen. 

Kennismaken 
Benieuwd? Klik op de foto voor het aanvragen van een rondleiding.


Kosten kinderopvang
Ouders, werkgevers en de overheid betalen samen de kosten voor de kinderopvang. Wilt u weten wat uw nettokosten zijn als u kiest voor Korein Kinderplein Jupiterstraat? Dat kunt u eenvoudig berekenen met de rekentool .
 
Inschrijven
Wilt u uw kind direct inschrijven? Of heeft u vragen? De medewerkers van klantadvies staan u graag te woord: (040) 294 89 89.

Nieuwe activiteiten vanaf januari 2018

We gaan in januari starten met een voor- en naschools aanbod onder de titel 'Ontdek meer…'
Lees de flyers van de activiteiten die we gaan starten: Peuterdans, peutergym en Urban Dans.