Peuterwerk Korein

Namens ons team heet ik, Judith van den Bos,  uw kind(eren) van harte welkom. In samenwerking met basisschool De Stokland is er bij ons altijd wel iets te beleven. 

Peuters van 2 tot 4 jaar krijgen alle aandacht en begeleiding die zij nodig hebben en raken bovendien op een leuke manier vertrouwd met de basisschool.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Wij hebben oog voor ieder kind en geven ieder kind persoonlijke aandacht. 
Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Peuterwerk 't Stokpaardje is onderdeel van Korein Kinderplein. In samenwerking met basisschool de Stokland organiseren we vier ochtenden per week een beredeneerd aanbod met activiteiten voor peuters. Meedoen in de gymzaal, lekker buitenspelen of juist activiteiten met de kleuters uit groep 1 en 2 bijvoorbeeld. De peuters leren zo de basisschool op een leuke manier kennen. Zodra zij dan naar groep 1 mogen, voelt dit al veilig en vertrouwd en hoeven ze niet opnieuw hun plekje te vinden. Dat is niet alleen een fijn gevoel voor u en uw kind, de ontwikkeling kan zo ook soepel doorlopen.

Wij werken daarnaast nauw samen met Korein Kinderplein St. Genovevastraat, waar uw kind buiten onze openingstijden voor dagopvang terecht kan. U dient uw kind hier dan wel apart voor in te schrijven. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze fijne ruimte in de school waardoor we veel mogelijkheden hebben.

Komt u gerust een keertje bij ons kijken! We zijn er op maandag- , woensdag- , donderdag en vrijdagochtend van 8:45 tot 11:15 uur.